Košarica: 0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Pomoč pri nakupu

Pomoč pri nakupu

POMOČ PRI NAKUPU

Spletna trgovina z moto akumulatorji je zasnovana tako, da si vsak uporabnik najde ustrezen akumulator za svojo uporabo.

V ta nemen lahko uporabljate glavni iskalnik, ki v treh korakih poišče ustrezen akumulator za vašo aplikacijo. V pomoč je še pomožni iskalnik, kjer lahko iščemo akumulator po dimenziji, oznaki ali pa preprosto pogledamo tabelo vseh akumulatorjev. Povezave pod slikami aplikacij pa nam odprejo nabor vseh proizvajalcev in modelov določene aplikacije. Npr. ko kliknemo sliko motorja se nam pokaže seznam vseh proizvajalcev motorjev ter njihovi modeli.

V primerih, ko ne najdete ustreznega akumulatorja, prosimo da nam pošljete povpraševanje ali pa nas enostavno pokličite in z veseljem Vam bomo pomagali najti ustrezen akumulator za vašega ljubljenčka.

POZOR!
Kljub nenehnemu posodabljanju iskalnih kriterijev, je še vedno možno, da vam iskalnik ponudi napačen akumulator. Za čim večjo zanesljivost ustreznega naročanja je zaželjeno, da se primerjajo dimenzije z starim akumulatorjem. Za večino motorjev, kot tudi za ostale aplikacije velja, da je ustrezen le en tip tehnologije akumulatorja (z tekočim elektrolitom, AGM, gel), ker se le ti medseboj dimenzijsko izključujejo.

 

 

Copyright © 2020 - 2024 AKUMULATORJI za motorje, Vse pravice pridržane.