Košarica: 0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

O nas

Podjetje Top Start d.o.o. je specializirano podjetje za prodajo in servis akumulatorjev.

V naši ponudbi imamo akumulatorje za osebna vozila, motorna kolesa, gospodarska vozila, prosti čas ter industrijo. Podjetje Top Start d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2001, izkušnje pa smo pridobivali tudi prej pri drugih podjetjih, ki so bila pionirji na področju akumulatorjev v Sloveniji.
 

SERVIS AKUMULATORJEV

Pod blagovno znamko “SERVIS AKUMULATORJEV” smo postali prepoznaven ponudnik pri prodaji in servisiranju akumulatorjev za končnega potrošnika v Ljubljani in okolici.

WEB: www.top-start.com

HALO AKUMULATOR

S storitvijo “HALO AKUMULATOR-montaža na terenu“, smo naše storitve še bolj približali potrebam kupcev.

Telefon:

PE-Rudnik: 01/514 11 58

PE-Šiška: 01/514 11 56

PE-Maribor: 02/292 73 70

MOTO AKUMULATOR

Podjetje Top Start d.o.o. poleg klasične trgovine nudi tudi spletne nakupe. Izdelke lahko kupujete preko naše domače spletne strani, za motoriste pa je postavljena specializirana spletna trgovina z največjo izbiro moto akumulatorjev.

WEB: www.moto-akumulator.si

 

Z akumulatorji ter pripadajočimi komponentami oskrbuje tudi mnoge avto-električne delavnice, serviserje vozil, trgovce z avto-deli itd. Podjetje Top Start d.o.o. poleg oskrbe z akumulatorji v vozilih, nudi podjetjem tudi celovito rešitev za napajanje alarmov, zasilnih razsvetljav, UPS naprav, dvižnih ploščadi, čistilnih strojev ter električnih viličarjev. Nudimo tudi rešitve pri energetski oskrbi večjih infrastrukturnih in komunikacijskih projektih.
 

Copyright © 2020 - 2024 AKUMULATORJI za motorje, Vse pravice pridržane.